• lucht foto 7 natuur
  • lucht foto 5
  • Natuurlijke luchtreiniging
  • Herstel de luchtkwaliteit

Herstel de luchtkwaliteit in uw stal

De luchtkwaliteit in een stal is van grote invloed op het welzijn van dieren. Zo hebben gassen als ammoniak en CO2 een slechte invloed op de diergezondheid. Stof, vocht en ziektekiemen kunnen ook voor problemen zorgen wanneer de ventilatie in uw stal of aangelegen ruimtes niet in orde is. 

Een zuivere omgeving door natuurlijke luchtreiniging

Aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit in uw stal en aangelegen ruimtes kan bereikt worden door de toepassing van een luchtzuiveringssysteem. De QR luchtreinigingssystemen van Rofianda bootsen de natuurlijke luchtzuivering na door een integratie van ecologisch verantwoorde technologieën; ionisatie, oxidatie en RCI™. Hierdoor worden ‘vriendelijke’ oxidanten en negatieve ionen vervaardigt. Deze radicalen reduceren vervolgens de micro-organismen door het afbreken van de eiwitmantel, elimineren fijnstof, rook, CO₂ en organische geuren worden geneutraliseerd. Het herstel van de natuurlijke omgeving vindt door de gecombineerde techniek plaats in de lucht in die bewuste ruimte. Het luchtzuiveringssysteem brengt zo de oplossing naar de bron waardoor niet alleen de lucht maar ook oppervlaktes gereinigd worden.
 
Rofianda kan, dankzij  jarenlange ervaring als bekwame en vooruitstrevende partner in luchtbehandelingsappartuur, u ondersteunen op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw eisen en de normeringen. Rofianda maakt graag een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te analyseren en indien gewenst een luchtkwaliteitsmeting bij u uit te voeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rofianda.
 
Geïnteresseerd in de luchtzuiveringssystemen met RCI™-technologie, dan kunt u hier meer informatie vinden over de producten.